Új formátum születik

Posted on

Mint ahogy már korábban egyszer-kétszer utaltunk rá, új formátumú tartalommal szélesítjük a Könyvprojekt portfólióját!

Ennek több oka is van: egyrészt szeretnénk kicsit személyesebb hangvételűre venni a Könyvprojektet, másrészt pedig azt látjuk, komoly igény mutatkozik arra, hogy átfogóbban is beszéljünk az általunk feldolgozott könyvekről.
Így tehát egy kicsit elrugaszkodunk az eddigi összefoglaló típusú bejegyzésektől, és elindítunk egy blogsorozatot, ahol megpróbáljuk átadni azt a tudást, amit az olvasás adott nekünk!

Az alábbiakra mindenképp számíthattok:

  • összegyűjtünk nektek olyan módszereket, amik segítségével jól tudtok majd lényeget kiemelni, gyorsan olvasni, stb.
  • témák szerint (menedzsment, vállalkozásépítés, marketing, önfejlesztés, szemléletmód, stb.) szemezgetünk majd könyvekből, és a legjobbakat csokorba foglaljuk
  • megnézünk néhány olyan, több könyvben is visszatérő fő gondolatot és tanácsot, amiket mi hasznosnak tartunk
  • bemutatjuk, hogy a legsikeresebb emberek hogyan, és miket olvasnak
  • gyakorlatban kipróbált tippeket adunk arról, hogy miként tudjátok ezeket minél jobban beépíteni az életetekbe

Természetesen nyitottak vagyunk a véleményetekre, ezért ha úgy gondoljátok, hogy valamilyen témáról szívesen olvasnátok, akkor azt írjátok meg nyugodtan a Könyvprojekt facebook oldalán, vagy az admin@konyvprojekt.hu-ra! A blogbejegyzések külön menüpontban lesznek elérhetőek az oldalon, de mindenképpen értesítünk majd titeket az újdonságokról!

Hamarosan tehát új cikkekkel érkezünk, addig is olvassátok el egyben az általunk eddig feldolgozott 50 könyv összefoglalóját ide kattintva!